Over ons

Bij de Faculteit Maatschappij en Gedrag (FMG) van de Universiteit van Amsterdam vinden we het vanzelfsprekend dat wetenschap met beide benen in de samenleving staat. Om onze kennis en inzichten nog meer toe te passen in de samenleving en zo slimme oplossingen te bieden voor maatschappelijke kwesties, hebben we het FMG Fonds opgericht.

Het FMG Fonds helpt onze jonge talenten maatschappelijke problemen aan te pakken en hun actuele wetenschappelijke kennis naar de praktijk te brengen. Het fonds geeft subsidies aan projecten die concrete producten, trainingen of ander soort interventies ontwikkelen voor de praktijk waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is.

Het FMG Fonds is een samenwerking tussen de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG) van de Universiteit van Amsterdam en het Amsterdams Universiteitsfonds (AUF) en daarmee onderdeel van het AUF. Het AUF is een CBF Erkend Goed Doel en is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en hoeft het fonds geen schenkingsrecht te betalen.

Steun een project naar keuze. Jouw gift komt volledig ten goede aan het door jouw gekozen project.

 

Contactinformatie

Voor vragen over de projecten of over doneren of andere manieren van schenken (zoals periodiek schenken of nalaten) kun je contact opnemen met Christina Feray-Ceulemans. Wij helpen je graag!

Email: fmgfonds@uva.nl
Tel: +31(0)650217296
Adres: Roeterseiland Campus, Nieuwe Achtergracht 166, Amsterdam (REC C.600)

 

Ga naar uva.nl/fmg voor meer informatie over de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG)